Overzicht
Vier bedrijfsruimtes hartje Amsterdam

Vier bedrijfsruimtes hartje Amsterdam - Amsterdam

Bouw bedrijfsruimtes in het centrum van Amsterdam
Een etage van 1.000 vierkante meter moest worden omgebouwd naar vier functionele en afzonderlijke bedrijfsruimtes. We hebben hier onder andere een compleet nieuw klimaatsysteem geïnstalleerd voor verwarmen en koelen ten behoeve van de kantoren en voor ventileren in de natte groepen. 

Nieuwe toiletgroepen en installatiewerk
Er zijn volledig nieuwe toiletgroepen aangelegd, voor 4 verschillende pantry’s is het installatiewerk gedaan en de al aanwezige brandslanghaspels zijn door ons naar een meer geschikte plek verplaatst. 

Onze collega’s van Monto Schilderwerken hebben vervolgens alles, inclusief de aan het plafond zichtbare ventilatiekanalen, netjes in de verf gezet.
 

Monto werkt, ook voor úw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in installatiewerk voor bedrijfspanden en vastgoedprojecten staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. De installatiewerkzaamheden aan uw vastgoed, winkel- of bedrijfspand is bij Monto Installatietechniek in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto Installatietechniek voor uw vastgoed kan betekenen.

 
Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.