Overzicht
Ruimte voor werkkamer

Ruimte voor werkkamer - Hilversum

Werkkamer maken in particulier appartement
Deze opdrachtgevers uit Hilversum wilden graag een werkkamer in hun particuliere appartement. Zij vroegen Monto Installatietechniek om hiervoor ruimte te creëren door de hal, keuken en bijkeuken te verbouwen naar een efficiëntere indeling.

Leidingen omleggen en nieuwe keuken
Die werkruimte hebben wij gerealiseerd met het inkorten van de hal, het verplaatsen van diverse deuren, wanden en het omleggen van de leidingen. Daarna installeerden wij een compleet nieuwe keuken. 

Het stuc- en schilderwerk door de collega’s van Monto Schilderwerken maakte het geheel van deze renovatie af.

Monto werkt, ook voor úw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in installatiewerk voor bedrijfspanden en vastgoedprojecten staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. De installatiewerkzaamheden aan uw vastgoed, winkel- of bedrijfspand is bij Monto Installatietechniek in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto Installatietechniek voor uw vastgoed kan betekenen.

 
Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.