Overzicht
Badkamer + hybride warmtepomp

Badkamer + hybride warmtepomp - Bennebroek

High-end badkamer met bijzonder tegelwerk
Bij een particuliere opdrachtgever in Bennebroek moest de bestaande badkamer worden vervangen. Na het volledig verwijderen van alle oude materialen, is de nieuwe badkamer helemaal opnieuw opgebouwd met een hangend toilet, designradiator, dubbele wastafel met zwarte kranen, Inloopdouche met glazen wand en zwarte regendouche en een deels vrijstaand bad met ook weer zwarte kranen en een handdouche.

Warmte terugwinnen
De regendouche is een zogenaamde wtw-douche. Dit warmte-terugwin-systeem hergebruikt de warmte uit het weglopende douchewater voor het alvast opwarmen van het koude leidingwater, wat zorgt voor aanzienlijk minder gasverbruik.

Ook zijn de vloeren en wanden in de nieuwe badkamer betegeld. De achterwand moest een echte eyecatcher worden. Deze hebben we voorzien van tegels in diverse tinten blauw aangebracht in visgraatmotief.

Duurzame hybride warmtepomp
Bij deze opdrachtgever is ook het toilet op de begane grond naar dezelfde stijl als de badkamer boven verbouwd. In het kader van duurzaamheid, comfort en energiebesparing wilde deze opdrachtgever tevens een hybride warmtepomp door ons laten installeren.
 

Monto werkt, ook voor úw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in installatiewerk voor bedrijfspanden en vastgoedprojecten staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. De installatiewerkzaamheden aan uw vastgoed, winkel- of bedrijfspand is bij Monto Installatietechniek in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto Installatietechniek voor uw vastgoed kan betekenen.

 
Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.